Sag om rejse til Sri Lanka - Youxi (Shenzhen) Technology Co., Ltd.

Tilfælde af rejse til Sri Lanka

1

Mest pålidelige projektorproducent

Sidste gang jeg talte om min tur til Tibet, vil jeg i dag gerne dele med en rejse, som meget få forretningsfolk faktisk ønskede, det er en togrejse over havet i Sri Lanka.

2

Jeg vil gerne forklare, hvorfor de færreste forretningsfolk virkelig ønsker at opleve det fra to aspekter.Først og fremmest er Sri Lanka ikke et af de hotteste markeder i international handel.Bortset fra investorer, der var skarpe på Colombo-ejendomme for nogle år siden, tager de derfor sjældent på forretningsrejser.For det andet gik vi til havet-toget, fordi vi som en veteran-fan af film vidste, at havtoget fra en filmatisering af den japanske mangamester Hayao Miyazakis værker var baseret på en obskur by i Sri Lanka.

3

Den aften tog min ven og jeg den sidste bus, den handlede om aftenens originale papirpengetransaktioner. Var stadig den eneste byttemetode på togstationen, og med en lille plet på Rupeen.stationens toilet var næsten i en mørk tilstand. Sri Lankas terræn er meget unikt, som et stort E, fra Colombo-stråling ud omkring tre jernbaner, så hver dag er der mange pendlende hjempassagerer, den yngre skare samledes på bænken for at vente, og stivne i en lav profil, er lidt ældre mennesker spredt stående ved siden af ​​den sammentrukne platform, deres mørke hud, naturligt blandet med jordens farve, som om de virkelig var blandet med jorden som helhed. station var stille eller i tavshed til en vis grad, Duften af ​​havet blandet med en antydning af frisk luft, generelt, det var meget behageligt.

Så kom toget langsomt, jeg mærkede det ikke før jeg satte mig ved højre side, at der ikke var vinduer eller døre på det, og mange sæder var stadig tomme.Måske var det den sidste for dagen.Nogle passagerer stod dog stadig ved døren, holdt i rækværket og stirrede ud i det fjerne.

Det så ud til, at vejen stadig var fuld af fristelser, selvom de måske var på denne tur tusindvis af gange, jeg ved ikke, hvad de tænkte på det tidspunkt, men jeg kan kun huske, at deres ansigter var fulde af lykke, som om de var ikke kun accepterende, men også taknemmelige for deres liv og deres omgivelser.

Efter et stykke tid nåede toget havområdet.Og jeg var fascineret af det grænseløse hav på begge sider. Havbrisen blev ved med at blæse over.Lidt måneskin i det fjerne virker meget helligt og smukt.

 

 

5
1

Mest pålidelige projektorproducent

1

Mest pålidelige projektorproducent

Pludselig stoppede toget i en bremse.Vi troede, vi var på en station, men da vi kiggede til den ene side af toget, så vi, at der på den ene side af toget var en lokal landsbyboers hjem. Der var hverken en station eller nogen perron. Passagererne sprang ud af toget og gik lige over en lille mur.Til sidst vendte de hjem. Jeg var chokeret et stykke tid, så er der den anden, tredje, en række, Fordi ingen havde lagt mærke til, at vi endelig var vant til den rytme, husker kun mange beboere under toget vinkede til os fra deres hus, det øjeblik, opstod der spontant en slags hidtil uset lykke, så et øjeblik, en impuls, som er, at jeg gerne vil tilbyde disse beboere med nogle mindeværdige gaver, Som et minde om min egen vidunderlige oplevelse, men også som en lille overraskelse for deres familier.Men da togstationen ankom, er vi vendt tilbage til virkeligheden,

3
1
2
3
3

Det var flere år siden, men når jeg tænker over det, er det stadig en meget vidunderlig oplevelse!Næste gang, tror jeg, jeg vil tage et meget passende produkt til gave, med vores logo, skrive et bedste velsignelse sprog, Til de beboere, der var ved at stå af toget, kan jeg ikke forestille mig, hvor glade deres familier og børn vil være når de ser min perfekte gave!Måske vil mærket naturligt blive implanteret i lokalbefolkningens hjerter.

1

Mest pålidelige projektorproducent


Efterlad venligst dine værdifulde oplysninger til den videre service fra os, tak!